Hordozóolajok

Sokféle olajat alkalmazhatunk ha hígítani szeretnénk. Ügyeljünk arra, hogy hidegen sajtolt olajjal dolgozzunk, mely az előállítás során nem veszítette el az értékes hatóanyagait. A fontosabb olajokat alább olvashatjuk. A beszerzési forrást is ellenőrizzük.



Frakcionált kókuszolaj azaz FCO:

A leggyakrabban használt hordozóolaj az esszenciákhoz. Szintelen, szagtalan, nagyon jól felveszi a hozzá párosított olaj tulajdonságait.

A bőrre kenve befelé tolja a hatóanyagokat. Magában használva candida irtó hatású.

A frakcionált kókuszolaj az illóolajokkal tökéletesen keverednek, Segíti a maximális felszívódást, hiszen erre a célra fejlesztették ki.

Érdemes ezt használni, mert ez a legkompatibilisebb az esszenciákkal.

115 ml-es üvegben kapható.


Tegyen szert 25% kedvezményre amely egészen 55%-ig növekedhet
   ÉRDEKEL   


Búzacsíra olaj:

Magas antioxidáns tulajdonságú, E-vitamin tartalma van. Ekcéma vagy pikkelysömör esetén kifejezetten ajánlott. Ránc csökkentő hatással bír. Minden bőrtípusra jó.


Mandulaolaj:

Táplálja, puhítja a bőrt, minden bőrtípushoz használhatjuk. Enyhíti a viszketést, a gyulladást, puhává teszi a bőrt. Kiválóan kenhető. Parfüm készítéskor a legjobb választás.


Jojobaolaj:

Rugalmassá teszi a bőrt, gyorsan felszívódik és regenerál. Gyulladásos bőrre ajánlott. Pikkelysömör, pattanásos és zsíros bőr esetén alkalmazzuk. Parfümök alapanyagaként is kiválóan használható.


Oliva olaj:

Gyógyít, megnyugtat, jól kenhető olaj. Elsősorban a száraz bőrre ajánlott, mivel lágyítja a bőrt. A haj ápolására is kiváló. Extra fényt ad a hajnak, ha samponhoz keverjük.


Szőlőmag olaj:

Bársonyossá teszi a bőrt, valamennyi bőrtípushoz ajánlott. Könnyen felszívódik, nincs illata, így parfümök jó alapanyaga.


Szezám olaj:

Ájurvéda elsőszámú olaja. Sűrű olaj, masszázshoz kiválóan alkalmas. Minden bőrtípushoz alkalmazható. Az ízületi gyulladást csökkenti.



Helios az Instagramon ide kattintva

(Természetes összetevők, füstölőanyagok, kivonatok, érdekességek oldala)

Kövesse a LélekSzérum-ot facebookon (Csak az esszenciákkal foglalkozó oldalaim)



Első rendelés? - Infó a rendelés menetéről.
Csatlakozni szeretne? - Infó a regisztrációról.



Kontakt: lelekserum@gmail.com

Szeretettel és tisztelettel:
LélekSzérum


Megjegyzések