Mirha esszencia - Myrrh

Erősíti az idegeket, kezdeményező képességgel, erővel tölt el. Fenntartja a bőr egészségét, késlelteti az öregedést. A havi ciklust befolyásoló hatása miatt áldott állapotban lévő nők ne használják! Illata édes, enyhén pézsmaillatú, melengető.


Tegyen szert 25% kedvezményre amely egészen 55%-ig növekedhet
   ÉRDEKEL   

A Biblia, a Korán és a Védák egybehangzó állítása szerint a mirha elengedhetetlen kelléke a jelentős szertartásoknak. Egyiptomban éjjel-nappal égették a templomokban. Nap-szertartásoknál, és a Holdnak szánt áldozati ajándékként alkalmazták. A mirha gyantáját a fa kérgének felmetszésével gyűjtik. Az ókorban főleg vallási szertartásokon és a gyógyászatban használták. A múmiákat is mirhából készült kenőccsel kenték be, ami megakadályozta a test pusztulását. 

   ISMERTETŐ VIDEÓ MEGTEKINTÉSE   

A tömjénfafélék családjába tartozik, Arábiában, Ázsiában, a Vörös-tenger partvidékén, Etiópiában őshonos. Napjainkban a kozmetika is használja pakolások, szépítőszerek alapanyagaként. A zsidóknál a felszentelésre használt bedörzsölő olaj is tartalmazott mirhát. Hagyományaik szerint Mózes is ezzel kente fel papjait. A megfeszített Jézusnak állítólag egy elöljáró mirhából és borból készült italt kínált. A görög mitológiában Aphrodité Mürrha istennőt vérfertőző kapcsolatra kényszerítette apjával, Kinürasszal, aki azzal állt bosszút, hogy Mürrhát mirhafává változtatta. Virágba borulásakor született meg e frigy gyümölcse, Adonisz. A kéregből kicsorduló gyantát azóta nevezik Mürrha könnyeinek. A mirha tartósító tulajdonsága miatt a belőle készített illatszer akár tíz évig is megőrzi illatát.

Az ókori feljegyzések azt mutatják, hogy a mirhát olyan értékesnek ítélték, mint az aranyat. A mirha esszenciális olaj a kicsi, tüskés mirhafa gumiszerű gyantájából származik és már évszázadok óta az egészségre gyakorolt külső és belső jó tulajdonságai miatt használják.

A történelem során a mirhát, mint parfümöt és füstölőt is használták az egészség támogatására. Ezenkívül balzsamozásra és vallási szertartásokra is alkalmazták. A mirhának hatékony tisztító tulajdonságai vannak, különösen a szájban és a torokban. Nyugtatja a bőrt, elősegíti a sima, fiatalos arcbőr kinézetét, elősegíti az érzelmi egyensúlyt és a jó közérzetet.

Aromaterápia szerint:

  • Tegyünk 1-2 cseppet a fogkrémhez, hogy javítsuk a tisztító hatását.
  • Olajpárologtatással elősegíthetjük a tudatosság állapotát és a hangulatemelést.
  • Tegyük a hidratáló/testápoló-krémhez, hogy elősegítsük a finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentését.


Használati utasítás:

Olajpárologtatás: Kedvenc olajpárologtatónkban 2-4 cseppet használjunk.

Helyileg: Alkalmazzunk 1-2 cseppet a kívánt helyen. Hígítsuk frakcionált kókuszolajjal, hogy a bőrérzékenységet csökkentsük.

Alkalmazható: bőrproblémák, immunrendszer és emésztőrendszer támogatására.

Nyugtató hatású a bőrre: elősegíti a sima, fiatalos bőr kinézetét. Támogatja az érzelmi egyensúlyt és a jó közérzetet.

Főbb hatóanyagok:

15–45% Curzerene - Felülettisztító tulajdonság, támogathatja a sejtek egészséges működését.
15–45% Fura-noeudesma-1,3-diene - Éter - Felülettisztító tulajdonságú, ellazíthatja és megnyugtathatja a központi idegrendszert.
1–20% Lindestrene - Belső tisztító tulajdonság.

Érzelmi index:

Mirha – a Földanya olaja

A Mirha dajkálja a lélek kapcsolatát az anyai forrással és a Földdel. Azoknak segít, akiknek zavara van az anya-gyermek kapcsolatban. Attól függetlenül, hogy ez a válaszfal a gyermek és a biológiai anya, vagy a gyermek és a Földanya között húzódik, a Mirha áthidalja a szakadékot és rendbe hozza a zavart. A válaszfal vagy kötődés hiánya kialakulhat örökbefogadás, születési trauma, gyámolítatlanság, elhagyatottság érzés, vagy egyéb gyermekkori probléma miatt is. A Mirha segít a félelem felszámolásában. Ahogy megtanulunk bizalomban élni, visszatér az élet jósága iránti bizonyosság, és biztonságban, jobban otthon érezzük magunkat.


Használja, ha az adott NEGATÍV ÉRZELMEKet éli át: 

megszakadt anyai kapcsolat, bizalomhiány, mellőzött, nincs biztonságban a világban, gyámoltalan.


Használja, ha az adott POZITÍV TULAJDONSÁGOKat szeretné átélni: 

biztonságban érzi magát a világban, egészséges kötődések, bizalom, kötődés, anyával való kapcsolat, gyámolítás, szeretet, biztonság, földelt.


Kiegészítő olajok: 

Rózsa, Tömjén, Manuka, ClaryCalm, Magnólia, Csillagánizs.


Ajánlott használat:

AROMATIKUS: lélegezze be az üvegből, párologtassa; vagy cseppentse a tenyerébe, dörzsölje össze és lélegezze be.

HELYI: 1-3 cseppet kenjen a szívtájékra, mellkasra, a köldök köré vagy a talpra.

Tegyünk 1-2 csepp mirhát a kezünkre és vigyük fel a lábra, mellkasra, karra és a hátra. Táplálja és feszesíti a bőrt, simítja a szarkalábakat és ráncokat, egészséges, ragyogó megjelenést varázsol.

Tegyen szert 25% kedvezményre amely egészen 55%-ig növekedhet
   ÉRDEKEL   


Források: doterraeveryday.eu,  internet, pinterest

FIGYELMEZTETÉS 
Csak hígítva alkalmazza. Ne vegyen be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, arccal, érzékeny területekkel és nyálkahártyával való érintkezést. Bőrrel való érintkezés esetén hígítsa bőségesen hordozóolajjal.


Helios az Instagramon ide kattintva

(Természetes összetevők, füstölőanyagok, kivonatok, érdekességek oldala)

Kövesse a LélekSzérum-ot facebookon (Csak az esszenciákkal foglalkozó oldalaim)


Első rendelés? - Infó a rendelés menetéről.
Csatlakozni szeretne? - Infó a regisztrációról.
Nézzen körül a webshopban. <--klikk


Kontakt: lelekserum@gmail.com

Szeretettel és tisztelettel:
LélekSzérum




Szeretettel és tisztelettel:
LélekSzérum

Megjegyzések