Teafa esszencia - Tea Tree


Tisztító és regeneráló tulajdonságai miatt nagy tiszteletnek örvend az esszenciális olaj rajongók körében, különösen bőrön alkalmazva. 

Tegyen szert 25% kedvezményre amely egészen 55%-ig növekedhet
   ÉRDEKEL   

A több mint 90 összetevőből álló teafának határtalanok a jótékony hatásai.

  • Védelmet nyújt a környezeti és szezonális fenyegetésekkel szemben.
  • Erősítő és fiatalító hatással van a hajra, a bőrre és a körmökre.
  • Tisztító tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Használatával az arcbőr egészségesebb küllemű lesz.

A teafa Észak-Ausztráliában őshonos cserje, illóolaját régóta használják különböző problémák megoldására. A bennszülöttek régóta ezzel támogatják a bőrt. A neve James Cook kapitánytól, Ausztrália felfedezőjétől ered, aki az egyik ausztráliai utazásán ivott a teájából.


Lelki hatások: 

Erősítő, melengető, élénkíti a testet, lelket, szellemet.


HASZNÁLATI MÓDOK:

  • külsőleg arcon, talpon vagy az érintett felületen kenjük el, érzékeny területeken hígítva,
  • helyiségben párologtatva,
  • néhány csepp feloldva 1 kanál fürdősóban/mézben/tejben, hozzáadva a fürdővízhez, öblítőhöz, mosható pelusok vizébe cseppentve.


Fő hatóanyagok:

20–60% Terpinen-4-ol,

10–55% Terpinene (alpha and gamma),

1–10% alpha-Pinene.

Érzelmi hatása:

Teafa – az energetikai határok olaja

A teafaolaj fertőtlenítő hatású, kitisztítja a negatív energia csomagot. Útnak ereszti a társfüggőséget és élősködő jellegű kapcsolatokat is. Ezek a mérgező kapcsolatok kötődhetnek emberekhez, mikroorganizmusokhoz a fizikai testben, vagy spirituális lényekhez. Az ember úgy érezheti, lecsapolták életerejét és energiáját, azonban az energiavesztés oka nem feltétlenül tudatosul. A teafa segít az ilyen kapcsolatokban jelen lévő negatív kötődések feltörésében, így egészséges, új kapcsolatok alakulhatnak ki, ahol tisztelik az egyén intim szféráját és határait. Az organizmusok közötti energia vámpírkodás megszegi a természet törvényeit. A teafa arra bátorítja az egyént, hogy azok tevékenységét tisztelve kapcsolódjon emberekhez és lényekhez. Segít felismerni azt a részt magunkban, amely előhívta és lehetővé tette a korábbi, ilyen jellegű kapcsolatok létrejöttét. Ezen energetizáló folyamatok segítségével a teafa arra ösztönöz, hogy felhagyjunk mindenféle önbecsapással, ideértve, hogy mások visszaéljenek időnkkel, energiánkkal vagy tehetségünkkel, és a mi energiánkból táplálkozzanak; hogy nem állunk ki magunkért; vagy mások problémáiért felelősnek érezzük magunkat. A teafa segít a megtisztulásban és a mérgező romok útnak eresztésében.


NEGATÍV ÉRZELMEK ELLEN: 

élősködő jellegű és társfüggő kapcsolatok, elégtelen határok, gyenge akarat, kifacsart, érzelmi toxicitás, erőtlen.


POZITÍV TULAJDONSÁGOK: 

energetikai határok, egészséges és tiszteletteljes kapcsolatok, erős, rugalmas, ép.


KIEGÉSZÍTŐ OLAJOK: 

Clove, Terra Shield, On Guard, Lemongrass, Lemon Myrtle, Yarrow.

Figyelem: Várandósok óvatosan, inkább csak nagy hígításban használják.


Tegyen szert 25% kedvezményre amely egészen 55%-ig növekedhet
   ÉRDEKEL   


FIGYELMEZTETÉS 
Csak hígítva alkalmazza. Ne vegyen be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, arccal, érzékeny területekkel és nyálkahártyával való érintkezést. Bőrrel való érintkezés esetén hígítsa bőségesen hordozóolajjal.

Megjegyzések