Mālama - doTERRA Mālama

A doTERRA-nál küldetésünk középpontjában az áll, hogy hogyan gondoskodunk partnereinkről, ügyfeleinkről, közösségeinkről és a Földről. A hawaii kultúrában és nyelvben van egy szó, amely magában foglalja ezt a fogalmat: malama.


A malama azt jelenti, hogy gondoskodni, gondozni, megőrizni és védeni. A malama tiszteletére a doTERRA együttműködött a Kealakekua Mountain Reserve (KMR) szervezetével, amely Hawaii történetének legnagyobb erdőtelepítési erőfeszítésének ad otthont. Innen származik a Naio Wood és az 'Iliahi is, ami hawaiiul a szantálfát jelenti.

A Hawaii-szigetek lélegzetelállító szépségéhez és vibráló kultúrájához hasonlóan a Malama Nurturing Blend a ragyogó citrusfélék, a varázslatos virágos és a központosító fa aromák pezsgő kombinációja. Az ízletes vadnarancs, a meleg cédrusfa és a lágy amyris friss korianderrel, pikáns citromfűvel, mentás bucchuval és fűszeres szecsuáni borssal párosul. Emellett a Malama édes Magnóliát, virágos Canangát, valamint rezonáns 'Iliahit (szantálfa) és Naio fát tartalmaz. Ahogy ezek az illóolajok összeérnek, élénk, gazdag illatot hoznak létre.



Felhasználási tippek:
  • Diffúzióval világos, felemelő és magával ragadó légkört teremthet.
  • Lélegezd be az energetizáló aromát, miközben egészséges perspektívát fontolgatsz magadnak.
  • Használja személyes és munkahelyi környezetének felfrissítésére.
  • Keverje össze a doTERRA Spa kéz- és testápolóval.
  • Tegyen néhány cseppet a csuklójára vagy a diffúzor ékszereire.
  • Adja gyapjú szárítógolyókhoz, hogy kellemes aromát varázsoljon a szennyeséhez.

A Kealakekua-öböl területének történetéről és jelentőségéről, a KMR megalakulásáról, arról, hogy mit tesz a rezervátum Hawaii állam legnagyobb őshonos erdőtervezési törekvéseként, valamint arról, hogy hogyan takarítjuk be fenntartható módon a doTERRA szantálfát (Hawaii).


Érzelmi index:
Malama - Táplálás

A Mālama a táplálás olaja.  Hawaii szigeteinek vibráló kultúrájához hasonlóan a Mālama Nurturing Blend is magába foglalja ennek a földnek és szerető embereinek varázsát és energiáját.  A Mālama meghívja Önt, hogy ébressze fel intuitív szívét, hogy gondoskodjon, ápoljon és tápláljon másokat tartalommal és értelemmel.  A Mālama arra emlékeztet, hogy először töltsd meg a lelkedet isteni szeretettel és fénnyel, majd ezt a tiszta isteni szeretetet és fényt tükrözd vissza másokra.  Ezzel a felemelő, pozitív perspektívával most már képes vagy erőteljesen segíteni másoknak, hogy érezzék és emlékezzenek Isten védelmező, gondoskodó, vigasztaló, támogató és megbízható szeretetére.

A Mālama emlékezteti a "segítőket" az öngondoskodás fontosságára, valamint arra, hogy legyenek fogékonyak az együttműködésre és a közösségi szeretetre.  Legyetek inspiráltak és bölcsek, hogy mindig egyensúlyban legyen az adás és vétel energiája.  Engedjétek meg másoknak, hogy ugyanannyit adjanak nektek, mint amennyit ti adtok másoknak.  Ismerjétek fel, hogy nem vagytok egyedül vagy az egyetlen, aki törődik veletek.  Bízzatok isteni énetekben, és tiszteljétek a másokban lévő isteniséget is.  A közösség bőséges erejére támaszkodhatsz az ideális eredmények megteremtésében, mert mindenkinek vannak egyedi erősségei és képességei, amelyekkel hozzájárulhat az emberiség nagyszerű ügyéhez.

Tisztítsd meg elmédet és szívedet a negativitástól, a stressztől és az aggodalmaktól.  Legyen ragyogó reménye az emberiségben.  Miközben mindannyian megpróbáltatásokkal és nehézségekkel nézünk szembe, emlékezzetek a közösség erejére, amely minden akadályt legyőz.  Osszátok meg egymással a jövőképet és a terheket.  Diffundáljátok gyakran a Mālamát, hogy segítsen ellazítani az elmét és a szívet, miközben gyengéden szolgáljátok.  Segítsetek a közösségeteknek megtalálni az örömöt és a szórakozást a szolgálatban.  Hozzatok létre egy boldogabb és békésebb társadalmat, ahol mindenkit összeköt az isteni kegyelem, és ahol mindenki integritással és lojalitással van tele egymás iránt.

Ennek a keveréknek az egyik legfontosabb összetevője a Naio szantálfa.  Ahogyan a Naio szantálfa esszenciális nitrogént ad a többi hawaii szantálfának, hogy azok a többi fa túlélhessen, mi is erős kötelékeket és mélyebb kapcsolatokat hozhatunk létre, hogy segítsük egymást nem csak túlélni, hanem gyarapodni is.

A Mālama emlékeztet minket a legfontosabb kapcsolatra is, a mennyei szüleinkkel való kapcsolatunkra.  Isten jóindulata és kegyelme megtisztíthat és megszentelhet minket.  Engedd meg magadnak, hogy megnyugodj, és ébredj rá lélegzetelállító szépségedre és isteni identitásodra.  Add át magad teljesen Isten akaratának, és engedd meg neki, hogy társuljon veled ezen a földi tartózkodáson.  Jobb intézőivé válunk a Földnek és lakóinak, ha továbbra is hagyjuk, hogy tápláló ösztöneink vezessenek.



Fizikai felhasználás: 

bőr, rovarriasztó, tisztító, meditáció fokozó, dezodor, parfüm, felemelő, energetizáló és frissítő energia, egészséges perspektíva, relaxáló és stressz csillapító.

 

Elengedendő negatív érzelmi energia: 

védtelen, sötét, hideg, megbízhatatlan, magányos, levert, negatív perspektíva, öngondoskodás hiánya, túlhajszoltság, túlgondolkodás, hiány, elkülönülés, elutasítás, stressz és aggodalom.

 

Lehetséges negatív hiedelmek és gondolatok, amelyeket el kell engedni:

Addig kell szolgálnom és áldozatot hoznom, amíg nem fáj.
Ez olyan stresszes, mert én vagyok az egyetlen, aki eléggé törődik velem.
Nem bízhatok és nem támaszkodhatok senki másra rajtam kívül.
Az élet hideg és kemény.
 

Elfogadandó pozitív érzelmi energiák: 

intuitív, védelmező, gondoskodó, vigasztaló, támogató, kedves, állandó, megbízható, segítőkész, fényes, meleg, felemelő, pozitív perspektíva, egység, remény, fogékony az öngondoskodásra, bőséges, együttműködés, isteni kegyelem, közösségi gondolkodás, tisztaság, törődés, gyengédség, befogadás, kapcsolat, pozitív, játékos, nyugodt, integritás és hűség.


Új megvilágosodott hiedelmek és gondolatok elfogadása:

Engedélyezem magamnak, hogy a szeretet és a szolgálat egyenlő energiacseréjét fogadjam.
A testem könnyedén megtisztítja a mérgeződést, ahogy megengedem az isteni kegyelemnek, hogy megtisztítsa a szívemet.
Istentől ihletett módon szolgálok.
Könnyű számomra másokat teljes szívemből ápolni és táplálni.
 

Affirmációk (megvilágosodott kijelentések):

Tudom, ki vagyok és hogyan táplálhatom a világot.
Egész vagyok, és másokat is a teljességre táplálok.
Tele vagyok isteni szeretettel, fénnyel és igazsággal.
Teljesen átadom magam az isteni szeretetnek és fénynek, hogy szabadon szolgálhassak.
 

Cselekvések:

Használd parfümként.  Adj aromát a testápolóhoz.  Adja a mosáshoz a felemelő illatért.  Használja olyan gyakran, amilyen gyakran csak akarja.

⚠︎Figyelem! Ez az olaj nem belső fogyasztásra van címkézve.



Lehetséges helyettesítések: 

Ha nincs ez az olaj, itt van néhány más, hasonló tulajdonságokkal rendelkező olaj, amit kipróbálhatsz:  Az alábbi hasonló tulajdonságokkal rendelkező illóolajok: Elevation, Adaptiv, Cheer, Console vagy bármelyik illóolaj, amely ebben a keverékben található: Vadnarancs, Cédrusfa, Koriander, Amyris, Citromfű, Magnólia virág, Ylang Ylang, Szecsuáni bors, Bucchu Aged, Naio Wood és Hawaii szantálfa.


Egyenlőre csak az USA-ban kapható

Mālama i ka 'āina


Forrás: doterraeveryday, doterra pip, sourcetoyou


Első rendelés? - Infó a rendelés menetéről.

Csatlakozni szeretne? - Infó a regisztrációról.

Nézzen körül a webshopban.

Kövesse a LélekSzérum-ot facebookon és instagramon.

Kontakt : lelekserum@gmail.com



Szeretettel és tisztelettel:
LélekSzérum

Megjegyzések